JOICO

Ingenting slår ett friskt och starkt hår. Ett vackert, friskt och glansfullt hår har en utstrålning som skapar magi och som omgivningen direkt lägger märke till.
Vi kallar det för ”JOI”. Joi är hjärtat i allt vi gör.

Idag är JOICO en prisbelönad och ledande aktör inom professionell hårvård i över 65 länder och erbjuder högkvalitativa färger och produkter. Joicos innovativa SmartRelease-teknologi med ett unikt leveranssystem av liposomer, släpper kontinuerligt ut tre vårdande ingredienser: Keratin, arginin och nyponfröolja som reparerar, stärker och skyddar håret på djupet precis där det behövs.  

Defy Damage

Skydda alla hårtyper mot de vanligt förekommande slitage och skador som uppstår vid daglig användning av styling- och värmeverktyg, skadliga UV-strålar och yttre miljöpåverkan. Faktorer som ofta leder till torrt, matt och livlöst hår. Joico’s nya serie Defy Damage är framtagen för att stärka, förebygga och skydda hårbindningarna. Ett resultat av ett friskare hår som du omedelbart kan se, känna och uppleva.

Crockblock

Blockfärger kommer starkt! Trenden kommer från ”E-Girl”, som tjejspelare online kallas. Deras look är synonym med andra 90-tals stilar som till exempel nyanser i skarpa kontraster och make up med bevingad liner. Även om den här nya hårtrenden kanske känns lite utanför din vanliga komfortzon, så är det faktiskt ett otroligt bra och enkelt sätt att ge dina kunder något nytt och trendigt – ett väldigt enkelt sätt som genererar omsättning. Vår teknik heter CROCKBLOCK -Snabb och relativt enkel teknik för dig som frisör + mycket resultat för kunden

The Mullet

Ett starkt ord som sammanfattar 2021 är INDIVIDUALITET. The Mullet är individualitet i en fantastisk form “Business in the front, Party in the back”. The Mullet är lika tidlös som en BOB, men kanske lite mer provocerande. På den här utbildningen så kommer vi att göra en modern MULLET med inspirerande färgval. En tekniskt utmanande klippning som avslutas med en härligt enkel färgteknik.

Permanent

Behöver du inspiration till korta frisyrer? Då är detta kursen för dig! Josefin går igenom hur man gör en texturbehandling på män.