JoiColor


Gemensamt för alla våra färgserier i Joico är att de innehåller hårets naturliga struktur av keratinprotein. Detta resulterar i ett hår med fantastisk färg och lång hållbarhet. Denna unika teknik bygger upp ett svagt och skadat hår under färgning och förseglar försiktigt färgmolokylerna i håret. Vår patenterade teknik: Quadramine Complex är tillverkad av naturligt keratin i olika molekylviktsstorlekar (MWS) för att fylla varje tomrum i hårstrået. Detta resulterar i ett friskt och starkt hår efter färgbehandlingen.

Gå någon av våra roliga och spännande färgkurser för att utveckla dina färgtekniker. Kurserna går igenom alla JoiColor Systems olika färgsystem och ger dig inspiration i överflöd.


Vero K-Pak Color

Kurser som utvecklar dina kunskaper inom Vero K-Pak Color. Denna kurskategori innehåller en grundläggande kurs, en avancerad kurs samt en kurs som går igenom Vero K-Pak Color Age Defy.


Lumishine

Kurser som utvecklar dina kunskaper inom Lumishine. Denna kurskategori innehåller en grundläggande kurs, en avancerad kurs samt en kurs som går igenom Lumishine Youthlock.

Meet The Pro - Frieda

Bli inspirerad av Friedas folieteknik. Frieda svarar på frågor och visar hur du med enkla medel kan uppnå olika resultat.

Master of Blonde

Vi tar dig med på en resa från konsultation till färdigt resultat med en modell som är färgad av instruktören. Blont hår är alltid ett hett ämne som kräver mycket kunskap och trygghet av dig som frisör. Du får information om alla våra blekningar och toners så att du känner dig säker på vilka produkter du ska använda på dina kunder. Kursen är på norska.

LumiShine YouthLock

Lär känna Lumishine och hur du använder denna fantastiska färg. Kursen innehåller en teoretisk del och massor med tips och trix. Kursen är på engelska.

LumiShine Lumi10

Tid är pengar- ta vara på varje minut med LUMI10. Denna professionella permanenta hårfärg är formulerad med vår Quick Coverage System för att leverera 100% gråhårstäckning och många andra behandlingar på endast 10 minuter och samtidigt uppnå dubbelt så mycket glans. Nu kan du skapa tid för fler kunder och samtidigt förvänta dig samma förutsägbara resultat som från LumiShine-kollektionen. Kursen är på norska.

Vero K-Pak Chrome

Kursen innehåller generell användarinformation, grundläggande färgteori, genomgång av färgernas uppbyggnad och dess egenskaper. Kursen är på engelska.

Vero K-Pak Color

Detta är en grundläggande färglärakurs, som ger dig all kunskap du behöver för att kunna skräddarsy och formulera de vackraste hårfärgerna. Kursen är både för dig som är ny i ämnet, men även för dig som har hållit på ett tag. Kursen är på svenska/norska.